Hoe werkt het online bestellen?

Het is ook mogelijk om via onze website online een maaltijd te bestellen. Snel en makkelijk. In dit bericht leggen wij u uit hoe u snel en eenvoudig online een pizza, pasta of een ander Italiaans gerecht bestelt.


Stap 1: Klik op de knop: Menu & Bestel


Stap 2: Maak je keuze

Kies je Maaltijd. Je kunt direct een keuze maken om bijvoorbeeld extra ingrediƫnten toe te voegen aan je gerecht.


Stap 3: Toevoegen aan je bestelling

Druk op de knop ‘Voeg toe aan bestelling’. De maaltijd wordt toegevoegd aan je winkelmandje. Je kunt nu verder gaan met je volgende maaltijd en deze toevoegen of je kunt naar je winkelmandje gaan om je bestelling af te ronden.


Stap 4: Gegevens invullen

Vul de gevraagde gegevens in.


Stap 5: Plaats bestelling

Zodra je klaar bent klik je op de knop om je bestelling te plaatsen. Je wordt dan doorgestuurd naar een wachtscherm. Je krijgt een bevestiging zodra een medewerker van Ponte d’Oro de bestelling heeft geaccepteerd. Ook zie je meteen over hoeveel minuten je maaltijd kan worden afgehaald (of indien van toepassing: bezorgd).